Rejsen til Jerusalem - Vingeslag Signe trilogien English

Signes jul, 2003

Signe synes, at tiden går alt for langsomt. Hvad skal denne ventetid gøre godt for? Hvorfor ikke bare holde juleaften NU? Det er måske derfor, det hedder adVENT...fordi man bare skal vente hele tiden? Nej, siger bedstemor. Advent betyder at glæde sig til noget, der skal KOMME. Og nu skal jeg fortælle dig en gammel historie...
Signes jul er en beretning om børns tanker og forventninger i julen - en julebog for hele familien. I en vekslen mellem nutiden og tiden for over 2000 år siden bliver vi præsenteret for juleevangeliet. Illustrationernes præg skifter i takt med fortællingen.
Johannes Møllehave står for versene i Signes jul, og teksten er udarbejdet af Johannes Møllehave og Peter Madsen sammen. Signes jul er foreløbig udkommet på dansk og norsk.

"Møllehave og Madsen kan, hvad Grundtvig kunne - forbinde historien om Jesu fødsel med os. Det er en rigtig smuk bog... Glittet papir, prægtige farver, smukke illustrationer og Møllehaves tekst, der i indledningen og afslutningen er på vers med alle de finurligheder, Møllehave kan, når han verser... Jovist er det en dejlig bog om lys, forventning og glæde i den mørke tid." (Kristeligt Dagblad, den 13. december 2003)


Se sider og skitser fra bogen:


opdateret 16.01.08 - copyright: Peter Madsen og Det Danske Bibelselskab - webmaster:Sissel Bøe - www.petermadsen.info